BCxPERT vraagbaak voor continuïteit
 
BCxPERT wegwijzer voor continuïteit

Crisisoefening baart écht kunst met BOB! 

Crisismanagement oefeningen bouw je langzaam op. Een crisisteam dat nog moet leren ‘om te gaan’ met crisisbeheersing kan je beter niet direct confronteren met een crisis die voor hen onhandelbaar is, lijkt of wordt. Dus... leg niet meteen te veel druk op een beginnend crisisteam! Dit zal het draagvlak niet ten goede komen of erger nog, men is niet meer bereid aan oefeningen deel te nemen, met alle gevolgen van dien, wanneer er echt een crisis in de organisatie ontstaat.

De oplossing voor het gemotiveerd houden van een crisisteam is het laagdrempelig oefen met BOB. Het BOB-systeem in spelvorm leert een (voorbeeld)situatierapport te analyseren en een beeld én oordeel te vormen om op basis daarvan de juiste acties uit te zetten en de voortgang te bewaken. BOB geeft kennis, ervaring én zelfvertrouwen! 

Gezien de korte doorlooptijd die nodig is om te oefenen met BOB, is het beginnen met oefenen met BOB een niet te grote stap en legt het geen grote druk op de beschikbare tijd in de organisatie. Je bent kortdurend aan het oefenen en legt samen met BOB de basis voor crisisbeheersing voor wanneer jouw organisatie in een daadwerkelijke crisis komt. Na een aantal malen geoefend te hebben met BOB kunnen crisissituaties en -simulaties aanvullend gecompliceerder geoefend worden. De basisbeginselen, die absoluut noodzaak zijn, heeft het crisisteam dan al onder de knie.

En een goed begin is... het halve werk met BOB! 

Meer weten? Vraag het maar aan BOB, Klik hieronder voor zijn productinformatieblad.

BOB
Productinformatieblad
PIB Crisismanagement Kaartspel.pdf (645.46KB)

Of klik hier om het spel te bestellen.

Een prettige dag verder en vriendelijke groet

BOB

 
 
 
 
Opbellen
E-mail