Samen op weg naar continuïteit
"Be prepared to survive"

Nederlandstalig BCM Naslagwerk

Punt gezet! Mijn kijk op BCM ligt vast in een eerste versie van het BCM naslagwerk. Hierin beschrijf ik hoe ik tegen BCM aankijk, wat BCM is en hoe je het kunt invoeren in jouw eigen organisatie. Voorlopig is het even genoeg. Er kan nog veel meer geschreven worden over dit enerverende en dynamische vakgebied.
Het begin is er maar BCM is een dynamisch aandachtsgebied voor organisaties. Ik zal de veranderingen blijven volgen en indien nodig in het naslagwerk opnemen. Je kunt mij ook volgen op LinkedIn en Twitter. Ook vraag ik de lezers om mij terugkoppeling te geven en aanvullingen zijn meer dan welkom. Op deze wijze kan het naslagwerk actueel blijven. 

Doel van het naslagwerk is dat ik je op het spoor ga zetten en dat je tijdens de tocht ook zelf tot inzichten komt hoe, met wat en wie, BCM in jouw organisatie gestalte krijgt. Het is geen 'one size fits all' naslagwerk. 
In totaal bevat het naslagwerk 552 pagina's, volledig kleur, harde kaft en op A4 formaat. Daarnaast zijn er op verzoek verschillende modellen en sjablonen beschikbaar. 

Klik hier voor prijsinformatie

Opbellen
E-mail