BCxPERT vraagbaak voor continuïteit
 
BCxPERT wegwijzer voor continuïteit

BCM Naslagwerk recensies

Geweldig werk! Het is alsof ik de opleiding bij je aan het volgen ben als ik het lees. Heel praktisch en "to the point" geschreven! Complimenten hoor. Erg mooi en leuk om door te bladeren en blijvend te gebruiken!

Joop, het was mij altijd een groot genoegen om jouw lessen te mogen volgen. Je weet de stof altijd op een heldere en begrijpelijke wijze te presenteren. Als ik jouw boek lees, is het net of ik je weer hoor praten. Het is dezelfde toon en stijl van de lessen en daarom is dit een heel prettig boek om te lezen. Inhoudelijk is het zeer compleet, dus een volledige post-HBO in één boek. Ik gebruik het als naslagwerk, om nog even de theorie over een onderwerp door te nemen. Het boekwerk ligt hier prominent in het zicht op onze kamer. Dat trekt de aandacht van bezoekers en draagt bij aan een professionele uitstraling.   

Dag Joop, ben momenteel bezig met de BCP opleiding bij de Security Academy. Bij de voorbereiding van de lessen gebruik ik jouw naslagwerk om me per onderdeel voor te bereiden. Dit gaat eigenlijk best goed. Heb dit ook gedeeld met mijn medestudenten. Zal dit ook gaan gebruiken in de uitvoering van mijn werkzaamheden op BCM gebied. Bedankt en leuk om dit toch even te berichten.

Het boek is in goede orde ontvangen en ziet er zo op eerste gezicht echt super uit!!  Ben trots op je! 

Het boekwerk is vandaag bezorgd. Er is zo te zien niet alleen veel aandacht gegeven aan de inhoud maar ook aan de vormgeving. Het ziet er allemaal fraai en verzorgd uit, je mag trots zijn op het eindresultaat. Op naar de tweede druk.

WOOOW! Kort en Krachtig maar zegt genoeg.

Een aanrader! Vlot en makkelijk leesbaar geschreven met veel praktische tips en voorbeelden.

Wat een goed boek en een goed leesbare beschrijving van een vakgebied dat Joop als geen ander beheerst. Zijn bevlogenheid is elk hoofdstuk terug te vinden. Het lijkt weer dat ik de opleiding BCM Manager opnieuw beleef. Een echte aanrader.

“Joop, ik kan onderschrijven dat het een bestseller MOET worden. 1880 gram BCM-genot”


 
 
 
 
Opbellen
E-mail